Ψητή κολοκύθα με κινόα και ρόκα

Το τυρί φέτα προσφέρει μια απλή υφή και τα πεκάν, τραγανή σύσταση.

Υλικά

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς C. Ανακατέψτε κολοκύθα με ελαιόλαδο, μαύρο πιπέρι και ανθό αλατιού. Απλώστε σε μια μονή στρώση σε ένα ταψί. Ψήστε μέχρι η κολοκύθα να είναι τρυφερή και να έχει ροδίσει. Θα χρειαστεί περίπου 30 – 35 λεπτά.

Αφαιρέστε από τον φούρνο και ανακατέψτε την κολοκύθα με το μέλι και τα πράσινα κρεμμύδια. Προσθέστε την κινόα και τα πεκάν και ανακατέψτε.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ενώστε τη ρόκα με το μείγμα κολοκύθας και την φέτα. Πασπαλίστε με ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα πάντα.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://naturallyella.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post