#Pet -KEEPPET: Η ελληνική πλατφόρμα για τη φιλοξενία κατοικιδίων

Φεύγετε για διακοπές και δεν ξέρετε που να αφήσετε το κατοικίδιό σας; Βρήκαμε τη λύση για να βεβαιωθείτε ότι το κατοικιδιό σας θα έχει τη καλύτερη φροντίδα όσο εσείς θα είστε μακρυά του!

Στην πρωτοποριακή πλατφόρμα Keeppet (https://www.keeppet.gr/) θα βρείτε ιδιώτες φιλόζωους, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν αγάπη και φροντίδα στο κατοικίδιό σας, όσο εσείς δε θα είστε μαζί του.

Το Keeppet, λοιπόν, σας φέρνει σε άμεση επαφή, έχοντας διασταυρώσει τα στοιχεία ταυτότητας και τις διευθύνσεις τους και παρέχοντάς σας τη διαβεβαίωση ότι, ο δικός σας keeper:

  • θα επικοινωνεί καθημερινά μαζί σας,
  • θα τηρεί πιστά το πρόγραμμα που έχετε συζητήσει μαζί του, ως προς τη βόλτα, το φαγητό, το παιχνίδι,
  • και αν συμβεί οτιδήποτε, θα έχει στη διάθεσή του 24άωρη κτηνιατρική υποστήριξη απο το Keeppet.

Κι επειδή, στο Keeppet, καταλαβαίνουν ότι, κάποιες φορές οι φωτογραφίες, οι διαπιστεύσεις, οι κριτικές χρηστών και οι πληροφορίες που θα δέιτε στο προφίλ ενός keeper μπορεί να μην σας αρκούν, μέσω του Meet-N-Greet μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση μαζί του, πριν τη φιλοξενία και αν δεν μείνετε ικανοποιημένος, να κάνετε ακύρωση, λαμβάνοντας πίσω τα χρήματά σας.

 

Μη διστάσετε να στείλετε email στο info@keeppet.gr, αν έχετε περισσότερες απορίες για το Keeppet.

Και τέλος αν δουλεύετε απο το σπίτι, αναζητάτε εργασία, είστε φοιτητής ή απλά... εντελώς φιλόζωος, γραφτείτε τώρα στο Keeppet.gr και γίνετε κι εσείες keeper, φιλοξενώντας ένα ζωάκι στο χώρο σας, έναντι αμοιβής, όσο οι ιδιοκτήτες του θα λείπουν.

Πηγή: CookMagazineGr


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post